top of page

E-Ticarette Neleri Farklı Yapmalıyız?

2 haneli rakamlarla sürekli büyüme gösteren ve her yıl üzerine koyarak devam eden e-ticaret sektöründe her geçen gün yatırımcı ve yayıncı sayısı artış göstermektedir. Maliyetlerin fiili mağazalara göre daha az olması ve daha büyük bir hedef kitleye hitap ediliyor olması sektörün cazibesini artırmaktadır.

Yeni yatırımcılar e-ticaret sektörüne giriş yaptıkça mevcut yatırımcılarda kendilerini daha fazla ve daha sert rekabet koşullarına hazırlamak zorunda kalmaktadırlar. Her sektörde nasıl ki fark yaratanlar rakiplerine karşı bir adım öne geçiyorsa e-ticaret için de aynı durum söz konusudur. Koşulsuz iade, ücretsiz iade, 365 gün bakım onarım hizmeti sunulması, ücretsiz kargo vb. konular mevcut e-ticaret projenizin rakiplere nazaran tercih sebebi olmasını sağlayacaktır. Tabi böyle bir durumda rekabet gereği rakiplerinizde kendi durumlarını güncelleyerek aynı şartları müşterilerine sunacaklardır.Fark yaratma konusunda seçeneklerin azalması durumunda ise mevcut hizmetlerin kalitesinin artırılması da müşterinizin gözünde farklılık olarak algılanacaktır.

2015 yılında özellikle lojistik alanında kendini yenileyenler ve aynı gün kargo hizmeti sunanlar e-ticaret içinde mutlaka bir adım önde olacaktır. Yeni Google güncellemeleriyle beraber müşterilerinizin olduğu alanlarda olmanız size yine +1 puan sağlayacaktır. Hangi alanlar bunlar sorusunun cevabını da hemen verelim, özellikle Youtube ve instagram konusunda mutlaka aktif katılımı olan e-ticaret firmaları fark yaratma konusunda avantajlı olacaklar. Ayrıca birçok e-ticaret firması mobil cihazlardan gelen trafiğin ciddi anlamda arttığını belirtmektedir. Bu sebeple öncelikleriniz den biriside mutlaka sitenizle ilgili cep telefonu ve tablet uygulamalar kısmında yer almanız olacaktır.

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Tumblr Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Blogger Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page